Haarlem wijk banner-1516116802

Contact algemeen

Het beschrijven van interventies is alleen mogelijk voor partners van de vakgemeenschap. Is uw organisatie partner en heeft u geen inloggegevens, of heeft u een algemene vraag, neem dan contact op met:

Contact partnerschap

Wilt u meer informatie over het partnerschap, neem dan contact op met:

Beschrijf een interventie

Aan de hand van zeven stappen kunt u uw eigen interventie beschrijven. De stappen helpen om elk aspect van een wijkinterventie goed te belichten en zo tot een goed doordachte en op maat ontwikkelde aanpak te komen. Vervolgens kunt u deze interventie delen met collega’s of openbaar maken voor alle bezoekers van de kennisbank.

Wilt u een nieuwe interventie beschrijven?
Klik op de rode knop in ‘Mijn kennisbank’ bovenaan deze pagina. U gaat dan naar de pagina Kennisbank. Klik nogmaals rode knop ‘Mijn kennisbank’.

Hierna verschijnt het volgende scherm:

Login Wwidw

Log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kunt u een interventie toevoegen door deze optie aan te klikken in het rode scherm rechts op de pagina.

Mijn kennisbank